PiriPonty osztálykirándulás

Egy új, élménygazdag osztálykirándulás/tábor program csomagot készítettünk nektek.

Töltsétek el nálunk ezt az osztályotok/táborotok számára emlékezetes napot, amit akár egy városi sétával is zárhattok ❗

Élménycsomag amivel várunk titeket:

– városnéző kisvonatozás🚂 (megállóval a Türr emlékműnél). A kisvonat városismertető idegenvezetéssel egybekötve kalauzolja az utasokat Baján. Utvonalról a https://www.piriponty.hu/varosnezo-kisvonat/ találtok információt. A kisvonat plusz megálló beiktatásával kb 55 perc alatt teszi meg az útját.

– játszóházi játék, 1 db ajándék zsetonnal és ebéddel – A játszóházban a gyermekek önfeledt szórakozása garantált. Minden gyermek egy ajándék zsetont kap, melyet bármely zsetonos játékszimulátorunkban felhasználhat. Esetleges további zsetonok vásárlására a helyszínen van lehetőség. A játszóházazás végéhez közeledve felszolgáljuk a pizzaebédet. Teljes időtartam 120 perc

– ebéd, 2 db pizza negyed (fél pizza/gyermek) 🍕 Szülinapi különtermünkben kényelmesen helyet foglalhat a csoport és elfogyaszthatja az ebédet.

– korlátlan szörpfogyasztás 🥤 A gyermekek az ebéd mellé korlátlan mennyiségű szörpöt kapnak, melyet helyben elfogyaszthatnak.

– biliárd-, és sószoba használat a játszóházi játék ideje alatt 🎱 A Játszóházban található különtermeinkben található biliárd-, és sószobát a játszóházazás ideje alatt a gyermekek tetszőleges időtartamban használhatják.

Csomagár: 4.200.-Ft/gyermek (a csomagár 10 gyermektől érvényes)

Időpont egyeztetésért és foglalásért kérjük nyitvatartási időben hívni a PiriPonty Játszóház 79 200 161-es telefonszámát.

A csomagár, csak a három (Kisvonat, Játszóház, Pizza ebéd) szolgáltatás egy napon belüli igénybevétele esetén érvényes. Csoportokat, csak a maximális kapacitásunk függvényében tudunk fogadni.

ÉS

Ha esetleg marad még erő a gyermekekben 🙂 , akkor a nap hátralévő részében Baja belvárosa, a Sugovica és a Petőfi sziget remek sétálós időtöltés lehet szemet gyönyörködtető látvánnyal.

Várunk benneteket!

Szólj hozzá!