Tavaszi nyitvatartás

A mai naptól “tavaszi” nyitvatartásunk lép életbe.
Az alábbi kép szerint hétfőnként zárva leszünk.
Csoportokat, ezeken a napokon, előzetes bejelentkezés alapján továbbra is fogadunk.

Adventi kisvonat!

Kedves Utasaink!

Az Adventi hétvégéken Szombat, Vasárnap délután 15:00-18:30 között fél óránkénti indulással 20-25 perces belvárosi kiskörutat tesz a feldíszített PiriPonty kisvonat. Ezeken a napokon Baja Város Önkormányzatának, valamint a Baja Marketing kft.-nek köszönhetően a gyermekek ingyen utazhatnak és felnőtteknek is csak kedvezményes 800.-Ft-os viteldíjat kell fizetni. Várunk mindenkit a karácsonyi fényekbe öltöztetett Baja körbejárására…

Indulás és érkezés helye a Szentháromság tér Eötvös (sétáló) utca felőli oldala.

(Gyermekek felnőtt kisérő nélkül nem utazhatnak. Az esetleges kedvezőtlen téli útviszonyok a menetrendet módosíthatják, erről facebbok oldalunkon tájékoztatást adunk.)

Ülőpárnák bekészítve, jó szórakozást kívánunk! 🙂

PiriPonty Játszóház a Baja-i Beerbq fesztiválON!

Holnap kezdődik Baja egyik legnagyobb fesztiválja, ahová a gyermekek szórakoztatására a PiriPonty Játszóház ugrálóvárakat, virtuális valóságot, arcfestést, csillámtetoválást és lufikat telepít ki. Várunk mindenkit a képen látható időpont szerint.

PiriPonty Szülinap!

Ismét eltelt egy év és már 2. születésnapjához közeledik a PirPonty Játszóház. Ebből az alkalomból egy szabadtéri ingyenes koncertet szervezünk július 8.-án 16 órai kezdettel, amire várunk minden meglévő és leendő vendégünket. A rendezvény részleteit a plakáton találod.
#piriponty #szülinap #ünnepeljünkegyütt

PiriPonty Városnéző kisvonat

Sikeresen felavattuk új szolgáltatásunk gyöngyszemét. Reméljük, hogy sok-sok örömteli élményt nyújtunk minden kicsinek és nagynak. Tavasztól őszig a hét minden napján vár az új PiriPonty városnéző kisvonat! Menetrend: minden nap 10-től 18 óráig, óránkénti indulással a PiriPonty Játszóház elől (Baja, Tóth Kálmán tér 4.)

RETRO Videójáték Játszóház!

Játssz újra régi kedvenceiddel! Retro konzol és számítógép játszóház! Sokak kérésére ismét megrendezzük és reméljük, hogy mindenkinek nagy örömet szerzünk. Részleteket a plakáton találtok.

KölyökSzilveszter – Megtelt!

Kedves vendégeink, a december 31.-i Kölyökszilveszterre minden jegyünk elkelt. További jelentkezéseket már nem tudunk fogadni. Megértéseteket köszönjük. A zártkörű rendezvényre 16:00-tól várjuk a jeggyel rendelkezőket. 🤩🎉🎉🎊🎊 😊