Átmeneti nyitvatartás – 2023 január-február

Kedves Vendégeink! Az energiaárak emelkedése sajnos minket is elért.😞
A jelenlegi helyzetben a megemelkedett rezsiárakat nem tudjuk és nem is szeretnénk a belépőkre ráterhelni. Azonban a Játszóházi élményt sem szeretnénk teljesen megszüntetni a gyerekek számára (átmenetileg sem!). Így köztes megoldásként szűkített nyitvatartást vezetünk be a hátralévő téli időszakban.
Január és február hónapban a Játszóház hétfő-kedd-szerda napokon ZÁRVA tart. Csütörtöktől vasárnapig a megszokott nyitvatartás szerint várunk benneteket játszani. 😉🙂
Megértéseteket köszönjük! PiriPonty Játszóház.

atmeneti nyitvatartas 2023

Föld-Víz-Levegő ÖKO foglalkozás

A PiriPonty Egyesület szervezésében Föld-Víz-Levegő ÖKO foglalkozások indulnak Baján 1.-4. osztályos kisiskolások számára. A program pályázat keretein belül valósul meg (pályázati azonosító: VCA-KP-1-2022/4-000467). (A jelenlegi projektben csak a Baja-i általános iskolák tudnak részt venni!)

Tervezett program:

8:45 – Kisvonat érkezik az iskolához és a megvalósítás helyszínére szállítja az osztályt.

9:10 – Kiselőadás a Föld-Víz-Levegő témához kapcsolódóan.

9:30 – Kézműves foglalkozás a programhoz kapcsolódó témában.

10:00 – Szervezett játék szintén a program témájához kapcsolódóan.

(A program ideje alatt egészséges ételeket és italokat kóstolhatnak a résztvevők.)

11:30(45) – Kisvonat visszaszállítja az osztályt az iskolába.

piriponty föld víz levegö plakát sra3.cdr

Megvalósítás helyszíne: Baja, Tóth Kálmán tér 4. (PiriPonty Játszóház)

Időtartam: 3 óra

A programra a piripontyjatszohaz@gmail.com e-mail címre küldött levéllel lehet jelentkezni a foglakozásszám keret erejéig.

Egyéb kérdés esetén állunk rendelkezésre a piripontyjatszohaz@gmail.com e-mail címen.

Baja, 2022.10.05.

JÁTSZÓHÁZI OSZTÁLYKIRÁNDULÁS!!!

❗️PiriPonty osztálykirándulás❗️

Egy új, élménygazdag osztálykirándulás/tábor program csomagot készítettünk ÓVODÁK/ISKOLÁK/TÁBOROK számára.

Élménycsomag amivel várunk titeket:

  • városnéző kisvonatozás idegenvezetéssel 🚂(megállóval a Türr emlékműnél) – 55 perc
  • játszóházi játék, 1 db ajándék zsetonnal – 120 perc
  • pizza ebéd, 2 db pizza negyed (fél pizza/gyermek) 🍕
  • korlátlan szörpfogyasztás 🥤
  • biliárd- 🎱, és sószoba használat a játszóházi játék ideje alatt

Az élménycsomag ára (2023 évben): 4.200.-Ft/gyermek (a csomagár 10 gyermektől érvényes és két kísérő pedagógusnak ingyenes, időtartam kb. 3,5 óra, javasolt korosztály 4-10 éves)

Töltsétek el nálunk ezt az emlékezetes napot, amit akár egy nálunk megvásárolható gyermekek nagy kedvencének számító különleges ICE’N’GO fagylaltgolyók elfogyasztásával és városi sétával is zárhattok ❗️

Időpont foglalásért és egyéb kerdés esetén kérjük nyitvatartási időben hívni a PiriPonty Játszóház 79 200 161-es telefonszámát.

Köszönjük szépen, ha egy megosztással segítetek, hogy a ti ismerőseitek is értesüljenek erről a lehetőségről❗️

#baja #osztalykirandulas #tabor #program #jatszohaz #gyermekprogram

2022.03.20

Március 15.-i hosszú hétvégi nyitvatartás.

🇭🇺 Az ünnepi hosszú hétvégén minden nap várunk benneteket! A szabadban hűvös idő várható, de nálunk garantált, a jó idő, a sok játék és forró italaink is felmelegítenek. Nyitvatartásunk a következő: Március 12., 13., szombat, vasárnap: 09:00-19:00. Március 14(NYITVA!)., 15.(NYITVA!), hétfő, kedd: 10:00-19:00 Köszönjük, ha megosztod ezt az információt kisgyermekes ismerőseiddel is!

Járványügyi intézkedések eltörlése!

❗ Játszóházunkban, március 7-től a hatályos szabályozásnak megfelelően már NEM KÖTELEZŐ MASZKOT VISELN! Köszönjük eddigi türelmeteket és együttműködéseteket! 🙏 Keddtől várunk benneteket!
✅ A higiéniai szabályok betartására a továbbiakban is kiemelten figyelünk és kérjük erre vendégeinket is. Továbbra is kötelező például a zokni használata mind a gyermekek, mind a felnőttek részére.

ELTÖRÖLVE!!! Aktuális Járványügyi intézkedések és szabályok a Játszóházban! ELTÖRÖLVE!!!

📣Kedves Szülők, Gyerekek🙂

👇A COVID-19 Járvány kitörése óta, ahhoz, hogy a lehető legtöbbet tegyük a biztonság érdekében nekünk is folyamatosan alkalmazkodnunk kell az aktuális (törvényben előírt) szabályokhoz és előírásokhoz❗

Fokozott higiéniás intézkedéseket vezettünk be a coronavírus miatt. Pl.: kérjük a bajáratnál elhelyezett kézfertőtlenítő használatát, felületek gyakori fertőtlenítő áttörlése, éjszakai ózonos lég-, és felületfertőtlenítés a teljes játszóházban.

Fontos szabály, hogy jelenleg az érvényben lévő rendelkezés szerint (további vátozásig) a 6 éven felüli gyermekeknek és a felnőtteknek MASZKot KELL viselni. Kérjük ennek betartását/betartatását.

Várunk mindenkit Szeretettel ebben az átmeneti időszakban is, gyertek és legyen vidám gyerekektől hangos a PiriPonty Játszóház 🎈

Köszönjük a megértéseteket!

PiriPonty Játszóház 2022.01.15.

Játssz együtt a Mikulással!

Jó hírrel jöttünk!

Idén 2021-ben többször is ellátogat a Mikulás a PiriPonty Játszóházba! Lehet vele játszani, beszélgetni, megsúgni neki a karácsonyi kívánságokat, sőt a puttonyába néhány cukorkát is elrejtett a gyerekek számára!

Igazi mikuláshangulattal várunk benneteket december 5-én, vasárnap 10-12 óra és 15-18 óra közt, valamint december 6-án, hétfőn 16-18 óra közt (hétfői iskolaidei renkívüli nyitvatartás!).

A rendezvény nem zártkörű, előzetes regisztrációhóz nem kötött és normál belépőjegy árakkal látogatható! https://www.piriponty.hu/piriponty-jatszohaz-arak

Uti.: Ne feledjétek, az új szabályozás miatt 6 éves kor felett kötelező a maszkviselés. Védettségi igazolvány nem szükséges!

5 éves a PiriPonty Játszóház

☝Kedves Gyerekek és Szülők!☝

2016. július 2.-án nyitott meg Baján a PiriPonty Játszóház.🙂 Sok minden történt nálunk és velünk ezen 5 év alatt. Volt részünk sok jó és rossz dologban egyaránt. De mindig igyekeztünk szolgáltatásunkal a gyerekek és családok számára a legjobbat nyújtani. Köszönjük a hozzánk látogató hasznos, felhőtlen játékidőt eltöltő gyermeknek és családoknak, hogy minket választottak és nagy szeretettel várunk mindenkit aki még nem járt nálunk.

Reméljük, hogy még sok éven keresztül itt lesz, üzemel és várja a gyermekeket, családokat a PiriPonty Játszóház.❗

Ebből az alkalomból szeretnénk megajándékozni benneteket ezen a hétvégén 2021.07.02.-04. között:❗👉 minden belépő árából -20% kedvezményt adunk✅👉 ajándék zsetonnal, lufival várjuk a gyermekeket✅👉 és a szülőket egy finom kávéval vendégeljük meg✅

Továbbra is mindenkit vár a PiriPonty Játszóház❗