PiriPonty Egyesület

Egyesületi hírek

Föld-Víz-Levegő ÖKO foglalkozás

A PiriPonty Egyesület szervezésében Föld-Víz-Levegő ÖKO foglalkozások indulnak Baján 1.-4. osztályos kisiskolások számára. A program pályázat keretein belül valósul meg (pályázati azonosító: VCA-KP-1-2022/4-000467). (A jelenlegi projektben csak a Baja-i általános iskolák tudnak részt venni!) Tervezett program: 8:45 – Kisvonat érkezik az iskolához és a megvalósítás helyszínére szállítja az osztályt. 9:10 – Kiselőadás a Föld-Víz-Levegő témához

Tovább olvasom »
 1. Az egyesület neve:
  PiriPonty Szabadidős és Kulturális Egyesület
 2. Az egyesület rövidített neve:
  PiriPonty Egyesület
 3. Az egyesület székhelyének címe:
  6500 Baja, Szent Antal utca 32.
 4. Kapcsolattartás:
  piripontyjatszohaz@gmail.com
 5. Az egyesület célja:
  szabadidős és hobbitevékenység
piriponty egyesulet

A PiriPonty Szabadidős és Kulturális Egyesület 2021-ben alakult azzal a céllal, hogy Baja város és térségében élő gyermekek-, és családjaik számára kulturális szórakoztatási, játszási lehetőségeket biztosítson, turisztikai lehetőségeket ismertessen meg, utaztatással egybekötve. Valamint igényes szabadidős-, sport és kulturális programokat, előadásokat és rendezvényeket szervezzen, bonyolítson le.

Eseti jelleggel alkalmat nyújtunk a szülők tapasztalatainak megosztására, összejövetelére, esetleges szaktanácsadásra. Kézműves és kreatív foglalkozásokat, gyermek táborokat tartunk.

A szülőket hozzásegítjük a tudatos neveléshez olyan programokkal, amelyekkel megismerhetik és fejleszthetik gyermekeik képességeit, kipróbálhatják tehetségüket és hasznosan tölthetik el a szabadidejüket.

Az egyesület munkája során fontosnak tartja a bölcsődékkel, óvodákkal, egyéb gyermeknevelési intézményekkel, védőnőkkel és az önkormányzattal való együttműködést.