Házirend

Kedves szülők és gyerekek!

Házirendünk azt a célt szolgálja, hogy minden gyermek és kísérője a PiriPontyban töltött időt kellemesen és biztonságosan töltse, betartva házirendünk rendelkezéseit.

A játszóházba való belépéssel a Házirend életbe lép. A látogató felnőttek, illetve gyermekek a belépőjegy megváltásával minden külön cselekmény nélkül tudomásul veszik a Házirend valamennyi rendelkezését és kötelezettséget vállalnak annak maradéktalan betartására. Ellentmondás esetén a házirend rendelkezései az irányadók.

Ki lehet a vendégünk

A Játszóházba gyermekek kizárólag felnőtt/szülői felügyelettel léphetnek be és használhatják az ottani játékokat. A játék megkezdése előtt minden esetben regisztrálni kell. A kísérő személy felelősséget vállal, hogy a felügyeletére bízott gyermek egészséges, fertőző betegsége nincsen. Kérjük, belépés előtt győződjön meg arról, gyermeke egészséges és közösségbe vitelének nincs akadálya!

Felelősségvállalás

A Játszóházban csak és kizárólagosan a kísérő személy/szülő felel a gyermek testi épségéért. A gyermek a játékokat minden esetben csak a szülő megítélése alapján, annak felelősségére használhatja. A Játszóházban történt személyi sérülés esetén a Játszóház kifejezetten kizárja a felelősségét.

Gyermekfelügyelet

Gyermekfelügyeletet csak 5 éves kor felett vállalunk, amennyiben ezt a szülő igazolja bármilyen hatósági igazolvánnyal a belépés előtt. Ha gyermekét itt szeretné hagyni, kérjük, feltétlenül legalább 24 órával előre jelezze az itt dolgozóknak. Kísérővel érkezett gyerekekért minden esetben a kísérő felel. A biztonságos játék érdekében, megkérjük a nagyobb gyerekeket és kísérőjüket, hogy a kisebbekre fokozottan ügyeljenek. Fogyatékkal élő gyermekeket kísérő felügyelete nélkül nem áll módunkban fogadni! Kísérő csak 18 éven felüli lehet! Kérjük, előre jelezzék, amennyiben más hozzátartozó jön a gyermekért!

Gyermekfelügyelet

A Játszóház használatát, a belépőjegyek megváltásával kezdhetik meg, melyet a pénztárban elhelyezett mindenkori árjegyzék alapján fizetnek meg. A megváltott belépőjegy egyszeri belépésre jogosít és másra át nem ruházható. A kedvezményre jogosító kuponokat, egyéb igazolásokat a jegyváltás előtt áll módunkban elfogadni.

Öltözet a Játszóházban

Esetleges sérüléseket okozható, illetőleg higiéniai okokból a Játszóházban tilos utcai cipőben, papucsban vagy váltócipőben játszani! Ezek használatát nem tudjuk, elfogadni ezért kérjük, hozzanak magukkal vastag, csúszásgátlós zoknit. Nyakláncot és egyéb sérülést okozó ékszert a szülőknek le kell venniük gyermekeikről a játék megkezdése előtt. A szülő feladata, hogy kényelmes, mozgást elősegítő, napi hőmérsékletnek megfelelő öltözetben legyen a gyermekük. A kislányok esetében a hosszú hajat minden esetben kérjük összefogni az élményszerűbb játék érdekében!

Játékok használata

Kérjük a Szülőket, hogy a gyermeküket csak egy fő kísérje a játékoknál. A játékokat, berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen, a Játszóházban kifüggesztett szabályok feliratai valamint animátoraink magyarázatai alapján használják. Az esetleges meghibásodásokat, kérjük, azonnal jelezzék. A csúszdáról leugrani, visszafelé mászni balesetveszélyes és tilos! A játékokra bármilyen tárgyat felvinni tilos! A hálófelületen függeszkedni, mászni nem lehet.

Elsősegély doboz a recepción található. Medencében a kislabdákkal csak a hálón belül lehet játszani! A játékpolcokról elhozott játékokat helyezzék vissza a helyükre. A Babasarokban található tárgyakat ne vigyék a Játszóház területére.

Kártérítés, egyéb szankciók

A berendezésben keletkezett kárt és hiányt köteles annak okozója megtéríteni. Ennek mértéke a sérülést szenvedett tárgy piaci értéke. Szándékos rongálás rendőrségi feljelentést von maga után.

Behozható tárgyak

A Játszóházban csakis kicsi női, ill. férfi kézitáska hozható be, bárminemű más méretű csomagot, játékot a zárható szekrényekben kell hagyni. Éles, hegyes és üveg tárgyakat megőrzésre a pénztárban le kell adniuk. Őrzés nélkül hagyott értéktárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A Játszóházba bevitt magán tárgyakban keletkezett kár és hiány estén a Játszóház kifejezetten kizárja a felelősségét.

Szekrények használata

A szekrényekben csak a személyes szükségletet biztosító szokványos használati tárgyak és ruhadarabok helyezhetők el. Az öltöző szekrényekben elhelyezett értékes tárgyakért, szemüvegekért, ruhákért és egyéb bármely vagyontárgyért a Játszóház semmilyen felelősséget nem vállal, így a szekrények esetleges feltöréséből keletkező károkért sem.

Étkezés a Játszóházban

Higiéniai okokból és különböző fertőzések elkerülése érdekében a Játszóházba tilos behozni bárminemű ételt, és italt. A játszóház automatájában megvásárolható termékeket biztosítunk. A játszóházban vásárolt termékeket csak a kijelölt helyen fogyasszák el!

Fotók, videók készítése

Minden látogató a Játszóházba való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a Játszóházban készült csoportos fotókat vagy pásztázó jelleggel készített videókat, melyen ő is szerepelhet, a Játszóház promóciós célra felhasználhatja, utólagos anyagi követelések, kizárásával és előzetes felkérések nélkül is. A Játszóház által készített bármely fotó, videó a Játszóház tulajdonát képezi, azok felhasználása, megjelentetése a Játszóház kizárólagos joga.

Adatkezelés

A hírlevélhez, vagy a törzsvásárlói programhoz megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, nem szolgáltatjuk ki harmadik személynek kizárólag a PiriPonty Játszóház adatbázisában fognak szerepelni. Az adatgyűjtés csupán marketing jellegű, célja, hogy magas színvonalú, minőségi szolgáltatást nyújtsunk a gyermekek és családjuk számára.

Tisztaság és rend

A hírlevélhez, vagy a törzsvásárlói programhoz megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, nem szolgáltatjuk ki harmadik személynek kizárólag a PiriPonty Játszóház adatbázisában fognak szerepelni. Az adatgyűjtés csupán marketing jellegű, célja, hogy magas színvonalú, minőségi szolgáltatást nyújtsunk a gyermekek és családjuk számára.

Amennyiben a Játszóházban bármilyen problémát észlelnek, vagy tapasztalnak, kérjük hogy azonnal jelezzék a játszóház dolgozóinak.

A házirend bármely pontjának be nem tartása, valamint az elfogadhatatlan magatartás /durvaság, verekedés, veszekedés, veszélyeztetés/ a Játszóházból való elküldést, kitiltást von maga után a belépőjegy visszatérítése nélkül. A felszólításra a Játszóház dolgozója az illetékes.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
PiriPonty Játszóház vezetése