3 év alatti a gyermeked és kimozdulnál vele egy olyan helyre, ahol más anyukákkal és gyerekekkel is találkozhattok? Gyertek a PiriPonty Játszóházba!

A baba-mama sarok 3 év alatti gyermekek számára nyújt szórakozást. Lehetőséget biztosít a szerepjátékok, mozgásfejlődést segítő, illetve kreatív játékok használatára. Itt az anyukák beszélgethetnek, barátkozhatnak miközben gyermekeik jól érzik magukat.

Alkalmanként baba-mama programokat tartunk, ahol időről-időre más-más témát szeretnénk körbejárni a gyermeknevelés és a családi élet témaköréből.

Szívesen fogadunk alulról szerveződő közösségi programokat, csoportokat, beszélgető-köröket, előadásokat, bármit, amire a kisgyermekes szülőknek igényük van.

A foglalkozásokra külön bejelentkezés nem szükséges. A belépő megváltásával jogosúltá válik a gyermek és a szülő is a részvételen. (ezek alól kivételt képeznek az egyedi zárt körű rendezvények, melyekre egyedi belépő árak érvényesek!)

Programjainkról bővebben a facebook oldalunkon, vagy ha már jártál nálunk és adtál meg e-mail címet, akkor alkalmanként az általunk kiküldött hírlevélben is tájékozódhatsz. Ha kérdésed lenne, keress minket elérhetőségeinken.

Piriponty játszóház baba-mama sarok

Piriponty játszóház baba-mama sarok