Bajai Piriponty Játszóház

Üdvözlünk a PiriPonty Játszóházban!

A PiriPonty Játszóház Baja jól és korszerűen felszerelt játszóháza.

Egy olyan családbarát közösségi tér, ahol a tipegőktől a tizenévesig mindenki megtalálja a korának és érdeklődésének megfelelő játékot.

Piriponty játszóház

A játszóház több száz m2-en, modern és biztonságos játékparkkal várja izgalmas szórakozásra a gyermekeket. Több szintes “élményhajó”-labirintus dupla csúszdával, mászó tornyokkal, labdás medencével, légvárterem, elkülönített babasarok, biliárd szoba, játékszimulátorok, sószoba, szülinapi különtermek és sok egyéb érdekes, kreatív játék segíti a szórakozást.

Piriponty játszóház rendezvényei

Alkalmanként teret ad baba-mama programoknak, előadásoknak, kézműves foglalkozásoknak, zenés műsoroknak.

A Játszóház különtermei szülinapi és családi rendezvényeknek, valamint oktató, fejlesztő foglalkozásoknak is helyszínt ad.

A PiriPonty Játszóház egy szórakoztató és biztonságos családbarát világ Baja szívében, ahol felhőtlen kikapcsolódásra várják a családokat.

Látogass el hozzánk! kalandozz velünk!

Piriponty játszóház szolgáltatásai:

A Játszóház elemei TÜV engedéllyel rendelkeznek, azaz a biztonsági előírásoknak megfelelnek.

Hasznos tudnivalók

Játszóházunkban kiemelt fontosságúnak tartjuk a gyermekek épségét. Megalkottunk egy „házirendet”, amely egyaránt vonatkozik a szülőkre és a gyerekekre. Szeretnénk, ha vendégeink ezen egyszerű szabályokat betartanák (A játszóházba történő belépéssel a házirendet mindenki kötelező érvényűen automatikusan elfogadja!).

Baba-mama sarok

3 év alatti a gyermeked és kimozdulnál vele egy olyan helyre, ahol más anyukákkal és gyerekekkel is találkozhattok?
Gyertek a PiriPonty Játszóházba!

A baba-mama sarok 3 év alatti gyermekek számára nyújt szórakozást. Lehetőséget biztosít a szerepjátékok, mozgásfejlődést segítő, illetve kreatív játékok használatára. Itt az anyukák beszélgethetnek, barátkozhatnak miközben gyermekeik jól érzik magukat.

Alkalmanként baba-mama programokat tartunk, ahol időről-időre más-más témát szeretnénk körbejárni a gyermeknevelés és a családi élet témaköréből.

Szívesen fogadunk alulról szerveződő közösségi programokat, csoportokat, beszélgető-köröket, előadásokat, bármit, amire a kisgyermekes szülőknek igényük van.

A foglalkozásokra külön bejelentkezés nem szükséges. A belépő megváltásával jogosúltá válik a gyermek és a szülő is a részvételen. (ezek alól kivételt képeznek az egyedi zárt körű rendezvények, melyekre egyedi belépő árak érvényesek!)

Piriponty játszóház baba-mama sarok

Programjainkról bővebben a facebook oldalunkon, vagy ha már jártál nálunk és adtál meg e-mail címet, akkor alkalmanként az általunk kiküldött hírlevélben is tájékozódhatsz. Ha kérdésed lenne, keress minket elérhetőségeinken.